Beküldés

A pedagógus igazolvánnyal használható helyekről itt is lehet könnyedén beküldeni infót. A neved és email címed nem muszáj megadni ez opcionális. A pontos nevet , hogy ingyenes-e vagy kedvezményt adott illetve a dátumot legyetek kedvesek beleírni. De emailben is lehet a tanarszoba@gmail.com címre.

Az oldal készítője kérné, hogy lehetőleg olyan kerüljön beküldésre ami nem magánszemély, magánvállalkozás mert lehetetlen ezeket mindet leellenőrizni és az oldalnak nem célja a reklámozás, hanem pusztán a már közismert információk közlése. Ezúton is elnézést kér ezért ha nem kerül ki minden beküldött üzenet az oldalra.

Az üzenetküldő e-mail címének, megadásával önkéntes, határozott beleegyezését adja ahhoz, hogy a tanarokvilaga.hu oldal kezelője, mint adatkezelő az e-mail címét, nevét, határozatlan ideig vagy az érintett hozzájárulásának visszavonásáig kezelje. Ezeket az adatokat az adatkezelő bizalmasan kezeli, azokat semmilyen formában harmadik félnek át nem adja. A nevet a válaszadáskénti megszólítás céljából, az email címet a válaszüzenet címének megadása céljából használja az adatkezelő.